Mi a hullámkarton doboz előnye a hagyományos csomagolással szemben?

 bag in box

 

Sokkal jobb a teherbírásuk

Az alapanyag technikai paramétereiből adódóan a dobozok nagyobb súlyt is elbírnak, valamint biztonságosan megtartják és megvédik a törékeny tárgyakat is. A 3-5-7 rétegű hullámból készült dobozok, nagyméretű és nagyon súlyos termékek szállítására is alkalmasak.

 

hosszan tartó védelem

 

Jobban védik a termékeket

A hullámkarton merevsége segít abban, hogy a dobozokba olyan betét konstrukciókat készítsünk, melyek a belehelyezett terméket tökéletesen megtartják és megvédik a sérülésektől, akkor is, ha a dobozt esetleg ütés éri, ezért ezek a legjobb szállító dobozok.

 

környezetbarát csomagolás

 

Újrahasznosítható alapanyagból készülnek, így megfelelhetnek a környezetvédelmi előírásoknak.

Bizonyos iparágakban a csomagolóanyagoknak környezetvédelmi előírásoknak is meg kell felelniük. A hullámkartonból gyártott dobozok teljesíthetik ezt a feltételt, mivel a hullámlemez újrahasznosított alapanyagból készül, és ha megfelelő technológiákat alkalmazunk a nyomtatás során, a csomagolóanyag megfelel majd az előírásoknak.

 

díszdoboz

 

Díszdoboz és szállító doboz is lehet egyszerre, mert erős, de egyben esztétikus is

A nyitott hullámkarton kasírozásához használt linereket számos felületkezelési eljárással tehetjük egyedivé, melyek segítségével elegáns megjelenésű, egyedi díszdobozokat készíthetünk, melyek egyszerre elegáns kivitelűek és egyben nagy teherbírásúak is. Soft-touch fóliával bársonyos tapintású felületet hozhatunk létre, de használhatunk prégelést, dombort vagy cold-foli technológiát is.

 

papír bőrönd

 

Tovább tartanak, így több funkciót is betölthetnek

A hullámkarton tartósságának köszönhetően, az ebből készült termékek hosszabb ideig tartanak, így több felhasználási lehetőséget nyújtanak. A megvásárolt termék csomagolása tároló dobozként is használatban maradhat a háztartásokban, az italok számára fejlesztett hordozó dobozokat pedig több alkalommal is felhasználhatják.