Tároló doboz

A kínáló doboz több funkciót lát el egyszerre. Szállításkor védi a terméket és könnyen kínáló dobozzá alakítható az eladás helyén. A tetejéből kialakítható hátsó panelen, mely folyamatosan látható, figyelemfelkeltő design-t vagy termékleírást is tehetünk.
Bolti kínáló doboz
A gyűjtő csomagolás több azonos termék egy tételként való árusításához a legjobb megoldás. Elegánsabb mint az össze fóliázás és jobban védi is a termékeket szállításkor.
Gyűjtő csomagolás
A prémium bőröndhöz hasonlóan, különböző méretben készíthető, nagy teherbírású konstrukció. A hordozófül kialakítást megoldhatjuk saját anyagából vagy műanyag füllel is gyárthatjuk a bőröndöket.
Papír bőrönd
Termékkínáló dobozoknak különböző formát választhatunk attól függően, hogy mi kerül a dobozba, hogyan szeretnénk a tartalmát bemutatni. Az alapanyag hullámlemez, amelynek vastagságát a doboz méretétől függően választjuk meg.
Termékkínáló doboz
Ragasztás nélkül gyártható, erős tartású konstrukció, mely védi a terméket a szállítás során. Könnyen összeállítható, nagy teherbírású doboz, melyből könnyen kivehetők a termékek, mivel felülről záródik.
Szállító dobozok
Az iparcikk csomagolásoknál számos különböző formát használhatunk attól függően, hogy milyen termék kerül a dobozba, mi a doboz funkciója. (csak védelem a szállításnál vagy tárolásra alkalmas doboz, stb.).
Iparcikk csomagolás