Szolgáltatásaink

Miért válassza hullámkarton csomagolások, dobozok gyártásnál is a Keskeny Nyomdát?

  • kis -közepes gyártási mennyiség esetén költséghatékonyak és gyorsak vagyunk
  • A legmodernebb gépekkel dolgozunk és a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk alkalmazni a gyártás során (pl: kimetszés, ablakozás, ablakfóliázás)
  • tervezőcsapatunk az Ön rendelkezésére áll! Hozza el (vagy küldje el) hozzánk a csomagolásra szánt terméket és formatervező kollégáink elkészítik a hozzá illő ideális csomagolást
  • igény esetén a megtervezett csomagolásról mintadarabot küldünk Önnek. Így le tudja ellenőrizni, hogy a termékének megfelelő lesz-e
  • nyomdánk híres a magas nyomtatási minőségről. Ha Önnek erre a nagyon jó minőségre van szüksége, ránk számíthat! Emellett nagy erősségünk az is, hogy a legkülönfélébb felületkezelési eljárásokkal tudjuk még egyedibbé tenni a hullámkarton csomagolásokat

Milyen termékek csomagolására ajánljuk a hullámkarton dobozokat, display-ket?

Hullámkarton dobozt használhatunk gyűjtődobozként, kínáló dobozként, élelmiszerek, iparcikkek, játékok, társasjátékok, cipők, műszaki áruk csomagolására, emellett bag in boksz ként, italos-, boros doboznak, asztali displaynek is tökéletes megoldás.

A hullámkarton doboz tervezés és gyártás során az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk.

Szakmai tanácsadás

Ajánlatkérés esetén telefonon, e-mailen keresztül is tudunk segítséget nyújtani és lehetőség van személyes konzultációra is. Ennek keretében megkérjük az ügyfeleinket, hogy hozzák el a becsomagolásra szánt terméket. Közösen felmérjük az igényeket, hogy milyen szempontok fontosak a termék csomagolása kapcsán (legyen erős tartású, elegáns doboz stb). Ezután csomagolási formákat, alapanyagokat, felületkezelési lehetőségeket mutatunk ügyfeleinknek és az igényeket és a lehetőségeket szem előtt tartva összeállítjuk a legideálisabb csomagolási megoldást.

Konstrukció tervezés

Amint átbeszéltük ügyfeleinkkel a lehetőségeket, formatervező kollégáink CAD program segítségével elkészítik a doboz tervét. Ez a méretarányos rajz később alkalmas lesz a doboz grafikájának megtervezéséhez.

Mintadoboz készítése

A megtervezett rajz alapján a tervező kollégák plotter segítségével kimetszenek egy mintadarabot és igény esetén elküldik azt, hogy ügyfeleink is le tudják ellenőrizni, hogy a doboz méretei, anyaga megfelelő lesz-e a termék számára.

Komplett gyártás

Megrendelés esetén a komplett gyártást házon belül végezzük el. A doboz konstrukciójától függően professzionális nyomógépekkel nyomtatjuk meg a linereket, azokat az íveket, amelyeket majd a hullámkarton vázra kasírozunk (ragasztunk). A nyomtatásnál a legkülönbözőbb felületkezelési eljárásokat tudjuk alkalmazni (pl: hybrid efekt lakk, cold foil stb).

 

 

2017 első negyedévében nyomdánkban üzembe állt a legmagasabb igényeket is kielégítő Bobst Foliostar 165 MATIC kasírozó gép. Ezzel a nagyon modern géppel a Keskeny Nyomda kasírozási kapacitása eléri a napi 100 000 ívet és most már tudunk zárt, nyitott hullámot, kötészeti lemezt vagy akár két kartont is összekasírozni.

 

A kasírozás után Bobst stancgépek segítségével metsszük ki a dobozformát az összekasírozott ívekből. A dobozokat a konstrukciótól függően lapra szerelve vagy összeállítva csomagoljuk.

Milyen alapanyagot használunk a gyártás során?

Kasírozandó anyagnak használhatunk zárt vagy nyitott hullámíveket, kötészeti lemezt, de össze tudunk kasírozni akár két kartont is. Fedőrétegként alkalmazhatunk egészen vékony bevonóanyagokat (150 grammsúlytól). Munkáinkhoz a GD linerek közül a legjobb minőségűeket használjuk,- servi linert 180 és 210 g-ban- illetve nagyon igényes termékek gyártása során magasabb minőség osztályú linerek (top liner) is szóba jöhetnek. Egyedi kérésre természetesen egyéb alapanyagokat is biztosítunk.

 

Gondoljon bele, hogy milyen csomagolásra van szüksége és milyen szempontok fontosak Önnek az ideális csomagolás kiválasztásánál. Kérdéseivel keressen minket az alábbi elérhetőségen, vagy írjon nekünk.

Ajánlatkérés és bővebb információ:
Ribai Bernadett
Tel: +36 1 401 4076
E-mail: packaging@keskeny.hu