Termékkínáló doboz

Kifejezetten egy bizonyos termékre tervezett doboz, mely nem csak megvédi a belehelyezett dolgokat, hanem esztétikus kínáló dobozként is funkcionál. Mivel hullámkartonból készül tartós kivitel, így többször is újra megtölthető, hosszabb ideig használható.

ajánlatot kérek
Tároló doboz / Termékkínáló doboz

Termékkínáló doboz

Termékkínáló dobozoknak különböző formát választhatunk attól függően, hogy mi kerül a dobozba, hogyan szeretnénk a tartalmát bemutatni. Az alapanyag hullámlemez, amelynek vastagságát a doboz méretétől függően választjuk meg. Kisebb termékeknek gyártott dobozokhoz E hullám alapanyagot javaslunk, a nagyobb méretűekhez pedig B hullám az ajánlott vastagság.

bővebben

Forma:

Termékkínáló dobozoknak különböző formát választhatunk attól függően, hogy mi kerül a dobozba, hogyan szeretnénk a tartalmát bemutatni. Készíthetünk fiókos kivitelt, alj-tető dobozt betekintő ablakkal, vagy display jellegű kialakítást. A legtöbb esetben lapban szállítható.

 

Alapanyag:

Az alapanyag hullámlemez, amelynek vastagságát a doboz méretétől függően választjuk meg. Kisebb termékeknek gyártott dobozokhoz E hullám alapanyagot javaslunk, a nagyobb méretűekhez pedig B hullám az ajánlott vastagság. Linernek használhatunk műnyomó papírt, de fokozhatjuk a doboz eleganciáját, ha különböző, kifejezetten kasírozáshoz gyártott anyagokat alkalmazunk.

 

Felületkezelés:

Műnyomó alapanyaghoz fóliát javaslunk, hogy védjük a nyomatot. Amennyiben valamilyen luxus termékhez készítünk kínáló dobozt, prégelés vagy dombor segítségével exkluzív látványt biztosíthatunk a felületen. A dobozok belső oldalát is bevonhatjuk nyomtatott alapanyaggal, amely így harmonizálni fog a külső felületekkel.

Kinek ajánljuk a Termék kínáló hullám dobozt?

  • aki termékeinek egyedi és tartós kínáló dobozt keres
  • aki több funkciós csomagolásban gondolkodik
  • amikor számít, hogy a termék biztonságosan szállítható legyen, mégis esztétikusan legyen elhelyezve a dobozban
  • tartós csomagolást keres, ami többször is használható
  • akinek fontos, hogy élelmiszerbarát csomagolóanyagot használjon

Mi a Termék kínáló hullám doboz előnye a hagyományos csomagolással szemben?

  • stabil csomagolás, védi a termékeket és látványos kínáló doboz is egyben
  • a dobozok egymásra rakhatók, így kisebb helyen raktározhatók
  • környezetbarát alapanyagból készül, így akár élelmiszerek számára is megfelelő
  • nyitott hullámot kasírozunk, így a kasírozott dobozhoz széles papírválasztékot kínálunk fedőrétegnek
  • a doboz szállítás után könnyen átalakítható kínáló dobozzá