Alj-tető hullámdoboz

A legismertebb konstrukció. Könnyű kezelhetősége miatt egy népszerű csomagolóanyag típus. Hullámkartonból jellemzően műszaki cikkek, öltözékek, cipők és játékok csomagolására ajánljuk.

ajánlatot kérek
Ajándékdoboz / Alj-tető hullámdoboz

Alj-tető hullámdoboz

Nagyon sok különböző formában kivitelezhető csomagolás. A szokásos négyzeten és téglalapon kívül választhatunk három vagy több szögű formát is. A doboz alapanyaga hullám lemez, amelynek vastagságát a doboz méretétől függően választjuk meg.

bővebben

Forma:

Nagyon sok különböző formában kivitelezhető. A szokásos négyzeten és téglalapon kívül választhatunk három vagy több szögű formát is. Méretben ajánlott a közepes vagy nagyobb dobozt választani. A tető magassága különböző méretű lehet. Leérhet egészen a doboz aljáig vagy az aljnak csupán a feléig, esetleg negyedéig. A dobozok lapban szállíthatók, ha ennek megfelelő konstrukciót választunk.

 

Alapanyag:

Az alapanyag hullám lemez, amelynek vastagságát a doboz méretétől függően választjuk meg. Kisebb dobozokhoz E hullám alapanyagot javaslunk, a nagyobb méretekhez pedig B hullám vagy többrétegű hullámlemez az ajánlott vastagság. Linernek használhatunk műnyomó papírt, de fokozhatjuk a doboz eleganciáját, ha különböző, kifejezetten kasírozáshoz gyártott anyagokat alkalmazunk.

 

Felületkezelés:

Műnyomó alapanyaghoz fóliát javaslunk, hogy védjük a nyomatot. Fényes, matt vagy puha tapintású fóliával a doboz megjelenését is különlegesebbé tehetjük. Prégelés segítségével exkluzív látványt biztosíthatunk a felületen, kreatív papírok esetében is. A dobozok belső oldalát is bevonhatjuk nyomtatott alapanyaggal, amely így harmonizálni fog a külső felületekkel.

Kinek ajánljuk az Alj - tető hullámdobozt

  • aki maximális védelmet szeretne a termékeknek
  • aki klasszikus, de esztétikus formában gondolkodik
  • könnyen összeállítható konstrukciót keres
  • tartós csomagolást keres, ami többször is használható
  • akinek fontos, hogy környezetbarát csomagolóanyagot használjon

Mi az alj-tető hullámdobozok előnye a hagyományos csomagolással szemben?

  • sokkal tartósabb és nagyobb védelmet biztosít a termékeknek
  • az alapanyag erős tartása lehetővé teszi nagyobb méretű és súlyú tárgyak csomagolását is
  • környezetbarát csomagolóanyag, mivel az alapanyag újrahasznosított papírból készül
  • nyitott hullámot kasírozunk, így a kasírozott dobozhoz széles papírválasztékot kínálunk fedőrétegnek
  • a doboz megjelenését változtathatjuk a fedőréteg kiválasztásával, a természet közelitől egészen a luxus kivitelig