Kinek ajánljuk a Hullámkarton csomagolást?

100%-ban védi a csomagolas a terméket
        

Akinek fontos a termék maximális védelme

A hullámkarton egy stabil és könnyű konstrukció, mely levegő és papír kombinációja és a titok csupán a hullámosított rész és a fedőréteg (fedő rétegek) megfelelő helyen történő ragasztásában rejlik. Az így készült karton szilárd és ebből az alapanyagból egy optimális konstrukcióval készített doboz szinte tökéletes védelmet ad a belekerülő terméknek. A termék súlyától függően változik a hullámkarton típusa is, mely a háromrétegűtől egészen a hétrétegű hullámlemezig is elérhető.

 

tertos esztétikus boros doboz 

Ha olyan dobozt szeretne, amely tartós és esztétikus is

A hullámkarton fedőrétege egy úgynevezett liner, mely hasonlóan a hagyományos dobozkartonokhoz, nyomtatható és sok különböző felületnemesítési eljárással tehető egyedivé, (pl.ezüstfólia, cold-foil, dombor, prég, stb.), így egy egyszerű gyűjtődoboz is lehet erős tartású és egyben esztétikus látvány is. A fedőréteg lehet anyagában színezett, kreatív papír is, amelyből garantáltan egyedi felületű és erős tartású doboz készülhet.

 

környezetbarát csomagolás

 

Aki olyan csomagolóanyagot szeretne, mely a környezetbarát

A hullámkartonok alapvetően újrahasznosított papírból készülnek. Ha a fedőrétegnek alkalmazott liner is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, akkor az ebből gyártott csomagolóanyag környezetbarát termék lesz, amennyiben gyártás során nem alkalmazunk fóliázást vagy egyéb, az újrahasznosítást befolyásoló alapanyagot. Élelmiszer gyűjtő-kínáló csomagoláshoz kifejezetten ajánlott megoldás.

 

többfunkciós csomagolás

Ha többfunkciós dobozokat keres

A hullámkartonból készített csomagolóanyagok lehetővé teszik, hogy a dobozokat ne csak a termékek szállításra használjuk, hanem optimális konstrukcióval egyben kínáló dobozként is alkalmazhassuk. Megfelelő felületkezelésekkel a hullámkarton egyedi díszdobozok készítésére is alkalmas, melyben a termékek biztonságosan szállíthatók vagy postázhatók. Gyorsétel-készétel csomagolás esetében is praktikus megoldás, mert a szállító dobozt egy mozdulattal tálcává alakíthatjuk, így a megvásárolt étel egyszerűen tálalható.

 

Akinek hosszan tartó termékre van szüksége

Marketing eszközök gyártására is kiválóan alkalmas a hullámkarton, mert erős tartású anyag, így a megállító tábla, display vagy egyéb olyan reklám eszköz, mely hosszabb időre kerül kihelyezésre boltokban, rendezvényeken, bírni fogja a terhelést és a környezeti hatásokat. A hordozó füllel ellátott boros-italos dobozok is többször felhasználhatóak. Az úgynevezett „cipős doboz” konstrukció pedig sok esetben hosszú évekig tároló dobozként marad a háztartásokban.